Artikelen om jou te inspireren

Misschien komt het je bekend voor. Je bent een vrouw, rond de 40, en je bent moeder, partner, collega, vriendin en ga zo maar door. Er wordt veel van je verwacht. Je stelt hoge eisen aan jezelf en aan je omgeving. En daarbij verlies je soms je eigen wensen uit het oog. Maar jij weet net zo goed als ik, dat je veel beter voor anderen kan zorgen als je ook (of eerst) goed voor jezelf zorgt.
Daarom schrijf ik artikelen over hoe je meer rust krijgt, of juist meer energie. Ik schrijf over bewust leven en bewust opvoeden. Soms baseer ik me op esotherische kennis en spirituele wijsheden. Maar altijd met een praktische component. Zodat jij deze wijsheid kan gebruiken om te zijn wie je (echt) bent.

Ik wil jou met mijn artikelen inspireren om je eigen weg te gaan.

De energie van kleuren

Kleur kan invloed hebben op je stemming, het kan je fysieke en emotionele welbevinden beïnvloeden en (lichte) gezondheidsklachten verminderen. De energie van kleuren werkt ondersteunend. Elke kleur heeft een bepaalde trilling of frequentie. Via kleuren in je kleding of woninginrichting of het creatief werken met kleuren (tekenen, schilderen) kun je de kracht van kleur ontdekken.

Lees meer

Mijn Praktijk in de schijnwerper

Elke maand wordt een lid van de Beroepsvereniging van Malvatherapeuten (BvMT) uitgenodigd om over zichzelf en zijn of haar werk als therapeut te vertellen. Daarvan wordt verslag gedaan in de maandelijkse nieuwsbrief. In de maand oktober was ik aan de beurt. Omdat je het waarschijnlijk leuk vind om mij beter te leren kennen heb ik het interview in de blogartikel opgenomen.

Lees meer

Engelen zijn er ook voor jou

Engelen zijn overal om ons heen. Iedereen heeft een eigen team van engelen. Engelen willen ons graag helpen. Je kunt altijd je beschermengel vragen om hulp. Weet je niet wie jouw beschermengel is? Lees dan verder en doe de meditatie om contact te maken met je beschermengel. Heb je hulp nodig bij een specifieke taak of voor een bepaald onderwerp, dan kun je de aartsengel aanroepen die bij dit thema hoort.

Lees meer

Van je passie je werk maken

Therapeut worden Al jaren geleden voelde ik dat ik het wilde: therapeut worden. Ik zat bij een natuurgeneeskundig therapeut in haar praktijk. En ik wist: wat zij doet, dat wil ik ook! Het vonkje in mijn hart is toen ontstoken. Langzamerhand werd het een vuurtje. Soms...

Lees meer

Gelijk of gelijkwaardig?

Elk kind gelijk behandelen Iedere ouder kent het. Je hebt twee of meer kinderen en wilt geen onderscheid maken. Je houdt van alle twee, alle drie of alle vier precies evenveel. En als het er maar de kleinste schijn van heeft dat je wel verschil maakt, dan wijzen zij...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This
X