Artikelen om jou te inspireren

Misschien komt het je bekend voor. Je bent een vrouw, rond de 40, en je bent moeder, partner, collega, vriendin en ga zo maar door. Er wordt veel van je verwacht. Je stelt hoge eisen aan jezelf en aan je omgeving. En daarbij verlies je soms je eigen wensen uit het oog. Maar jij weet net zo goed als ik, dat je veel beter voor anderen kan zorgen als je ook (of eerst) goed voor jezelf zorgt.
Daarom schrijf ik artikelen over hoe je meer rust krijgt, of juist meer energie. Ik schrijf over bewust leven en bewust opvoeden. Soms baseer ik me op esotherische kennis en spirituele wijsheden. Maar altijd met een praktische component. Zodat jij deze wijsheid kan gebruiken om te zijn wie je (echt) bent.

Ik wil jou met mijn artikelen inspireren om je eigen weg te gaan.

Van je passie je werk maken

Therapeut worden Al jaren geleden voelde ik dat ik het wilde: therapeut worden. Ik zat bij een natuurgeneeskundig therapeut in haar praktijk. En ik wist: wat zij doet, dat wil ik ook! Het vonkje in mijn hart is toen ontstoken. Langzamerhand werd het een vuurtje. Soms...

Lees meer

Gelijk of gelijkwaardig?

Elk kind gelijk behandelen Iedere ouder kent het. Je hebt twee of meer kinderen en wilt geen onderscheid maken. Je houdt van alle twee, alle drie of alle vier precies evenveel. En als het er maar de kleinste schijn van heeft dat je wel verschil maakt, dan wijzen zij...

Lees meer

Meer nieuws

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe artikelen? Meld je hier aan voor AquamarijnMail

Over mij

Mijn naam is Karin Spijkerman. Ik ben energetisch therapeut, onderneemster, moeder, echtgenote, dochter en vriendin. Jarenlang heb ik geleefd en gewerkt vanuit mijn hoofd. Daardoor was ik het contact met mijn lichaam en mijn ware zelf een beetje verloren. Sinds ik mijn eigen praktijk heb, kan ik in mijn werk mijn gevoel kwijt. Ik volg steeds meer mijn hart en ga bewuster om met mezelf en de (op)voeding van mijn twee dochters. Mijn persoonlijke ervaringen verwerk ik in mijn artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This
X