Biodanza Ladies Night

 

Op zaterdagavond 20 oktober

in Apeldoorn

Op zaterdagavond 20 oktober is de PRIMEUR, de eerste Biodanza avond alleen voor vrouwen.

Lokatie: “De Veste”, Fabianusstraat 4, 7333 BM Apeldoorn. Entree: €15,00

Programma
De deur gaat open om 19:00 uur. Van 19:00 – 20:00 uur kun je rondsnuffelen bij kraampjes of thee drinken met wat lekkers, of samen zijn met Sisters.
Van 20:00 – 22:00 uur geeft Marieke Baan een Biodanza workshop. Na de Biodanza zet Marieke muziek aan, niet te hard, waar je op kunt dansen als je wilt. Of je kunt lekker in de zaal zitten om samen te Zijn (loungen), of thee te drinken of rond te kijken bij de kraampjes of een korte behandeling ondergaan.

Praktijk Aquamarijn is er ook!

Ik (Karin) ben met Praktijk Aquamarijn aanwezig op deze avond. Je kunt bij mijn kraampje komen om kristallen armbandjes te ontdekken, te ervaren wat edelstenen je kunnen brengen, of om een auraspray te voelen die je in balans kan brengen, je bij je passie brengt of plezier geeft.
Ook bied ik deze avond mini-consulten aan. Tijdens het eerste uur (van 19:00 tot 20:00) kun je je bij mijn kraampje inschrijven voor een tijdstip waarop je het consult wilt doen. De mini-consulten vinden plaats na de biodanzaworkshop, tussen 22:10 en 23:30 uur.

Mini-consult, 15 minuten voor €7,50

Je kunt een mini-consult ondergaan, waarbij je de keuze hebt uit drie vormen:

Healing: Ankhbehandeling
Ankh staat voor levenstaf. Het is een healingsinstrument uit het Oude Egypte en Atlantis. Met de Ankhbehandeling wordt de controlemeridiaan geactiveerd. Alle chakra’s en je aura gaan open. Kleine blokkades in je energie worden weggenomen. De levensenergie kan vrijer stromen door je lichaam. Je voelt je ontspannen en vrij. Je batterij wordt opgeladen. Met zachte kracht.

Reading: legging met Engelentarot
De tarot kan inzicht geven en antwoord op je vragen. Zowel in tijden van vreugde als in tijden van uitdaging. Een tarotlegging kun je zien als een goed gesprek met een dierbaar en wijs iemand. De engelen geven je in een tarotlegging duidelijkheid en troost. Ze reiken je de hand en willen je graag helpen. In een reading kun je de liefdevolle energie en wijsheid van de engelen ervaren. Laat je omarmen door het Universum en zet de volgende stap op jouw pad.

Meditatie: Op reis door je lichaam
In een stoelmeditatie nodig ik je uit om met je aandacht naar binnen te gaan. Je voelt hoe je lijf er nu bij zit. Je ervaart welk deel van je lichaam aandacht nodig heeft. Welk lichaamsdeel, orgaan of chakra komt er in je op? Wat wil jouw lijf, hart, geest of ziel je laten weten? Ga samen met mij op onderzoek uit en ontdek hoe het is om op je innerlijk weten en de wijsheid van je lichaam te vertrouwen.

Pin It on Pinterest

Share This
X