Biodanza Ladies Night

 

Op zaterdagavond 15 juni

in Apeldoorn

Op zaterdagavond 15 juni is er weer een biodanza avond alleen voor vrouwen.

Lokatie: “De Veste”, Fabianusstraat 4, 7333 BM Apeldoorn. Entree: €15,00

Programma
De deur gaat open om 19:00 uur. Van 19:00 – 20:00 uur kun je rondsnuffelen bij kraampjes of thee drinken met wat lekkers, of samen zijn met Sisters.
Van 20:00 – 22:00 uur geeft Marieke Baan een Biodanza workshop. Na de Biodanza zet Marieke muziek aan, niet te hard, waar je op kunt dansen als je wilt. Of je kunt lekker in de zaal zitten om samen te Zijn (loungen), of thee te drinken of rond te kijken bij de kraampjes.

Praktijk Aquamarijn is er ook!

Ik (Karin) ben met Praktijk Aquamarijn aanwezig op deze avond. Je kunt bij mijn kraampje komen om kennis met mij te maken, vragen te stellen, kristallen armbandjes of edelstenen te ontdekken, een orakel- of inzichtkaart te trekken of om een auraspray te ervaren die je in balans kan brengen, je bij je passie brengt of plezier geeft.

Ook bied ik deze avond een groepsmeditatie aan van 30 minuten voor €5,= per persoon. Aan het begin van de avond (van 19:00 tot 20:00 u) kun je je bij mijn kraampje inschrijven als je mee wilt doen met de meditatie. De groepsmeditatie vindt plaats om 22:15 uur.

Groepsmeditatie ‘Op reis door je lichaam’ voor €5,= per persoon

In een stoelmeditatie nodig ik je uit om met je aandacht naar binnen te gaan. We zijn met een (kleine) groep van maximaal 12 deelneemsters. Ik neem je mee op reis door je lichaam. Je voelt hoe je lijf er nu bij zit. Je ervaart welk deel van je lichaam aandacht nodig heeft. Welk lichaamsdeel, orgaan of chakra komt er in je op? Wat wil jouw lijf, hart, geest of ziel je laten weten? Ga samen met mij en de andere vrouwen op onderzoek uit en ontdek hoe het is om op je innerlijk weten en de wijsheid van je lichaam te vertrouwen.

Door de groepsenergie, die in het moment ontstaat, is dit een zachte en tegelijk krachtige meditatie om in jezelf te ontdekken wat er leeft. Je kunt een gevoel, een sensatie of een inzicht ervaren die jou verder kan helpen in je ontwikkeling. Er is na afloop van de meditatie ruimte om te delen in de groep. Vind je dat niet fijn, maar is er wel iets boven gekomen dat je wilt uitspreken, dan kan dat 1-op-1 met mij. Kom dan na afloop even naar me toe.

Pin It on Pinterest

Share This
X