juli, 2017

16jul11:00- 19:00Praktijk Aquamarijn op het Zeldzaam mooi festivalkom langs voor een praatje of om een mooi product te kopen11:00 - 19:00 Worpplantsoen Deventer

Datum

16 jul 2017 - 16 jul 2017

Locatie

Worpplantsoen Deventer

Meer

Evenement Details

Mijn kraam op Zeldzaam Mooi Festival 17 juli 2016

Praktijk Aquamarijn in het Worpplantsoen in 2016

Tijdens de vierde editie van het zeldzaam mooi festival in het Worpplantsoen in Deventer kun je genieten van een ontspannen sfeer van muziek. Je kunt gaan picknicken in het park met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 20 bijzondere foodtrucks en je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt. Op de zeldzaam mooie markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product.

Met Praktijk Aquamarijn ben ik aanwezig op de markt. Je kunt langskomen voor een praatje of om een kaart te trekken (bijvoorbeeld een Engelenkaart). En ik heb een paar mooie dingen te koop, zoals armbanden van edelstenen en mijn zelfgemaakte Lemuriaanse essences die je kunt gebruiken als auraspray.

Vorig jaar heb ik genoten van dit evenement in het Worpplantsoen. Ik hoop dat ook dit jaar de weergoden ons goed gezind zijn.

Organisator

Zeldzaam mooi

Pin It on Pinterest

X