Wat is Lemuria?

Lemuria wordt vaak gezien als een verdwenen continent of tijdperk. Ik wil je uitnodigen om Lemuria te zien als een parallelle dimensie. Ver voor er leven op aarde was, zoals wij dat nu kennen, was de energie van Lemuria al aanwezig. Deze energie werd gevormd door een frequentie die iets hoger lag dan de frequentie van de huidige materie. Daarmee bestaat de dimensie van Lemuria buiten de tijd en materie die wij als mensen kennen.

De dimensie van Lemuria bestaat parallel aan de gangbare dimensies van de mens. Onze huidige fysieke en energetische lichaam is nog niet afgestemd om aan te haken op de dimensie van Lemuria. Door ons huidige frequentieniveau te verhogen kunnen we ons afstemmen op de Lemuriaanse dimensie.

(https://www.nieuwetijdskind.com/lemuria-van-verzonken-continent-tot-dimensie/)

Symbolen en begrippen

Enkele jaren geleden wilde ik een boodschappenbriefje schrijven. Zonder dat ik er direct erg in had, was ik een aantal symbolen aan het schrijven/tekenen. Ik had geen idee wat de symbolen betekenden. Ik heb het briefje zorgvuldig bewaard. Enkele dagen later was ik aan het schilderen met mijn kinderen. Ik gebruikte een vierkant canvasdoek en schilderde het in verschillende mintgroene, blauwe en turquoise tinten.

Vervolgens werd het volle maan (maart 2016). Dat voelde als het juiste moment om de symbolen op het doek te tekenen. Nog steeds wist mijn hoofd niet wat de symbolen betekenden en waarom ik dit moest doen.

Nadat het schilderijtje een tijdje in mijn praktijk had gestaan, kreeg in ineens woorden door, of liever begrippen. Elk symbool stond voor een begrip, zoals passie, vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde en groei/verandering. De begrippen kwamen vanuit mijn innerlijk weten. Ik schreef per symbool het bijbehorende begrip op.

Toen ik een meditatie luisterde van Corien van Vliet over Lemuria zag ik de kleuren blauw/mintgroen/turquoise. Dat was voor mij de bevestiging dat mijn schilderij verbonden is met de energie van Lemuria.

Bijpassende kristallen

Niet veel later bracht ik een bezoek aan mijn favoriete kristallenwinkel: Lichtpuntje kristallen in Heerle (bij Roosendaal). Toen ik thuis kwam bleek ik 9 stenen te hebben gekocht die in mijn beleving de begrippen van de symbolen vertegenwoordigen.

Ik wist wat de bedoeling was. Voor elk van de 9 symbolen zou ik een auraspray gaan maken. De eerste spray volgde (september 2016). Ik pakte een karaf water, deed de steen erin en maakte een krachtplek met verschillende energieën om de karaf heen. Ik liet de karaf een paar uur op deze plek staan, zodat het water met deze energieën werd opgeladen. Ik conserveerde het opgeladen water met alcohol (wodka) en deed het in een fles. De eerste Lemuriaanse essence was geboren.

Auraspray

Ik bewaar de ‘moederessence’ in een gekleurde fles. Vanuit deze voorraad vul ik kleine sprayflesjes. Daaraan voeg ik een passende etherische olie toe en de auraspray is klaar voor gebruik. Inmiddels zijn 5 van de 9 Lemuriaanse essences ontstaan (oktober 2018):

  • Enthousiasme, plezier, vreugde;
  • Passie;
  • Onvoorwaardelijke Liefde;
  • Balans;
  • Vertrouwen.

Ik kan niet aangeven wanneer de volgende er zal zijn. Ik laat me leiden door de energieën. Wanneer ik voel dat het tijd is voor een volgende essence dan maak ik die.

Voor wie?

  • Voel je je geroepen door Lemuria?
  • Wil je afstemmen op de warmte, wijsheid en herinneringen van de Lemuriaanse frequenties?
  • Heb je de wens om je eigen trilling te verhogen, zodat uitwisseling met de hogere trilling van Lemuria mogelijk wordt?

Dan kunnen mijn Lemuriaanse essences je ondersteunen. Stem je af op het schilderij en kijk welk symbool jouw aandacht trekt. Waarschijnlijk is dat de auraspray die jij op dit moment nodig hebt.

Flesje auraspray Lemuriaanse essence (50 ml): €15,00

Pin It on Pinterest

Share This
X