Karin Spijkerman

Karin Spijkerman

Even voorstellen

Mijn naam is Karin Spijkerman-van der Bijl. Ik ben geboren op 25 januari 1978. Ik woon met mijn man en twee dochters in Deventer. De stad waar ik ben geboren en opgegroeid. In 2001 ben ik, na mijn studietijd in Nijmegen te hebben doorgebracht, gaan werken bij een ingenieursbureau in Deventer. Hier werkte ik tot oktober 2015 als milieuadviseur.

Jarenlang heb ik geleefd en gewerkt vanuit mijn hoofd, mijn denken. In 2005 is mijn speurtocht naar mezelf begonnen. Ik zat niet zo lekker in mijn vel en vroeg me af wat ik wilde met mijn leven. In deze periode maakte ik kennis met Reiki, meditatie, aura’s, visualisatie, energetische behandelingen, edelstenen en bloesemremedies. Ik kwam meer in contact met mijn lichaam, met mezelf en met mijn intuïtie.

In de periode 2006-2012 volgde ik verschillende opleidingen, cursussen en dag- en weekendworkshops op creatief en spiritueel gebied. Van januari 2013 tot december 2015 heb ik de 3-jarige beroepsopleiding tot Malvatherapeut gevolgd en daarmee mijn diploma als chakraspecialist behaald.

In 2016 ben ik, na dit traject van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling Praktijk Aquamarijn begonnen. Nu kan ik in mijn werk mijn gevoel kwijt. Ik leef steeds meer vanuit mijn hart en luister naar mijn innerlijke stem. Hier word ik blij van en dat straal ik uit naar mijn omgeving.

Wil je lezen wat ik als Malvatherapeut zoal in mijn praktijk doe? Lees dan het artikel waarin ik vertel over wie ik ben en hoe ik daar gekomen ben.  

Karin heb ik leren kennen bij de Malva opleiding in 2013. Samen zijn we gaan groeien en bloeien, ieder op zijn eigen weg en manier. Bij Karin voel ik me op mijn gemak en kan ik mijn interesses op energetisch en zielkundig gebied delen.
Soms heb je iemand nodig die je inzicht kan geven in je proces en daarvoor ga ik graag naar Karin. Haar behandelingen zijn soms zelfs hemels te noemen, vaak gebeurd er wel iets bijzonders. Ze weet wat ik nodig heb, ze begrijpt me, ze ziet wie ik ben. Hoewel ze wat bescheiden is siert dat haar ook…
Inmiddels kan ik Karin als een echte vriendin en magische therapeut beschouwen.

Maartje Otten

Energetisch therapeut bij HeelJeGevoel

Het is mijn missie om vrouwen, vaak moeders, met gesprekken en energetische massage te helpen om zich te verbinden met hun lichaam, hart en ziel, zodat ze hun eigen pad kunnen volgen en liefdevol voor zichzelf en voor hun omgeving kunnen zijn.

Over Praktijk Aquamarijn

Energie is overal om ons heen (‘alles is energie’) en in principe kan iedereen energie doorgeven. Energetische therapie werkt in op het energiesysteem in en om je heen. Er zijn verschillende namen voor zoals magnetiseren, healing en Reiki. In essentie komt het op hetzelfde neer. Ik maak gebruik van de stroom van de aarde- en kosmische energie om de balans tussen lichaam en geest te herstellen en jouw zelfhelend vermogen te activeren.

Om inzicht te bieden in je blokkades en het herstelproces te ondersteunen, gebruik ik verschillende behandelvormen.

energiemassage

aura- en chakrahealing

edelsteentherapie

kleuren(therapie) en mandala

bloesem- en kristalremedies

behandelingen met de Kosmische Schijf en de Ankh

zielkundige behandelingen

meditatie en visualisatie

orakelkaarten

De naam Praktijk Aquamarijn

Aquamarijn is een kristalsoort, een edelsteen. De naam is het Latijnse woord voor zeewater (Aqua Mare). De aquamarijn straalt een liefdevolle, zachte maar toch heldere energie uit. De steen werkt op het keelchakra, met een tendens naar het voorhoofdchakra (3e oog). De aquamarijn is een steen van waarheid en moed. Dit kristal helpt om uitdrukking te geven aan je gevoelens en intuïtie en het durven uitspreken daarvan.

Pin It on Pinterest

Share This
X