Wil jij meer rust en ontspanning?

Of jezelf juist weer opgeladen voelen?

Neem 10 minuten de tijd voor jezelf met deze meditatie.

Begeleide meditatie

Als therapeut, onderneemster en moeder ervaar ik dat het in de dagelijkse drukte niet altijd meevalt om rust te vinden. Als ik vol zit in mijn hoofd, vind ik het moeilijk om me te ontspannen. Wat mij helpt is mediteren. Maar als mijn gedachten blijven komen en gaan, vind ik het moeilijk om de stilte in mezelf te vinden. Mij helpt het om te luisteren naar een begeleide meditatie.

Om jou te helpen ontspannen heb ik een meditatie ingesproken. Maak even tijd voor jezelf.

Ga liggen, luister naar mijn stem en laat je meenemen op reis door je lichaam. Geniet van deze 10 minuten voor jezelf.

Luister de meditatie en:

Ervaar je lichaam (weer)

Breng je gedachten tot rust

Voel je opgeladen

Zodat je vol energie en op ontspannen wijze verder kunt met de dingen die je wilt doen.

Ja, ik wil 10 minuten de tijd

voor mezelf!


Als extraatje ontvang je AquamarijnMail met artikelen om jou te inspireren je eigen weg te gaan.

Mooie meditatie heb je gemaakt. Ik heb hem met veel plezier geluisterd, en werd er fijn ontspannen van.

Heleen Janssen-van Lente

Pin It on Pinterest

Share This
X