Wat is Lorelei?

Het Loreleifestival is een inspirerende plek waar vrouwen samen het vrouw-zijn in alle facetten vieren, eren, delen en uitdragen. Je mag er ‘gewoon’ de vrouw zijn die je bent, in grootsheid en kleinheid, stralend of terneergeslagen, uitbundig of ingetogen, in jurk of spijkerbroek :).

Afgelopen zomer (augustus 2017) was ik voor het eerst als deelneemster bij Lorelei. Ik heb me ondergedompeld in de energie van het Festival, in vrouwelijke kracht, deelgenomen aan workshops die mij stuk voor stuk weer iets hebben gebracht voor mijn persoonlijke en spirituele groei. Mooie ontmoetingen gehad met prachtige vrouwen, me laten verwennen in individuele sessies. Tijd genomen voor mezelf en er volop van genoten. Mijn eerste Loreleiervaring smaakte naar meer en heeft mij geïnspireerd tot dit blogartikel.

Lorelei vrouwenfestival 8-10 juni

Wat kom ik brengen?

Tijdens mijn eerste Lorelei, afgelopen zomer, voelde ik volop enthousiasme en een innerlijke drive om op een volgende Lorelei een workshop te gaan geven. Ik word blij als ik mijn inspiratie kan delen, als er ‘iets’ ontstaat in een groep, als deelneemsters geraakt worden, als er ruimte is om dat te laten ontstaan wat er mag ontstaan. En dat ik dat dan mag begeleiden.

Op Lentelorelei van 8 tot 10 juni 2018 ga ik dat doen. Ik geef een workshop van 1,5 uur met als thema Meisje-Jonge Vrouw-Moeder. Met de workshop dragen we bij aan de energie van groei, frisheid, nieuw begin, ontwaken, dat als thema voor deze Lorelei geldt.

Ik ga mijn unieke zelf neerzetten in de workshop.
Ik nodig jou uit om dat ook te doen.

Try out donderdagavond 24 mei 2018

De ideeën voor deze workshop beginnen al tot leven te komen. Omdat ik het fijn vind aan de slag te gaan met de oefeningen, visualisaties, verhalen, voorbeelden en werkvormen die zich aan het vormen zijn voor de workshop, organiseer ik, voorafgaand aan Lorelei in juni, een TRY OUT van de workshop.

De workshop vindt plaats op donderdag 24 mei 2018 van 19.30 tot 21.30 uur.
Locatie: Golstraat 7, Deventer.
Deelname aan de try out workshop kost 15 euro. 

Daarnaast hanteer ik Pay-As-You-Feel (betalen vanuit je hart). Vond je de workshop waardevol? En wil je mijn tijd en energie waarderen? Dan kun je een extra financiële bijdrage in een kistje doen dat ik daarvoor neerzet.

Heb je interesse om deel te nemen aan de TRY OUT op 24 mei?

Vul dan het contactformulier hier in.

Workshop Meisje-Jonge Vrouw-Moeder

We gaan aan de slag met het (innerlijke) kind en het vrouwelijke in jou. Op een speelse en beweeglijke manier. Je ervaart door meditatie en visualisatie deze fases van je leven. Je onderzoekt in oefeningen de speelsheid van het meisje, de ongebondenheid van de jonge vrouw en de onvoorwaardelijke liefde van de moeder. Ook maken we nog een uitstapje naar de oudere, wijze vrouw, die in elk van ons huist (ongeacht je leeftijd). Het maakt niet uit of je de fase al hebt doorlopen of niet. Of je nu meisje bent, jonge vrouw of volwassen vrouw met of zonder kinderen, of je voor, in of na de overgang bent.

De wijsheid van al deze vrouwen zit in elk van ons.
Doe mee en ervaar het tijdens de workshop.

Pin It on Pinterest

Share This
X